SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Antalyaspor'dan 7-0'ın rövanşını alma peşinde

Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Antalyaspor bu akşam Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak maç Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 10 haftasında beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor, Avni Aker’deki son maçına Antalyaspor karşısında çıkıyor. Veda maçında taraftarının desteğini arkasına alarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, kapanışı da moralli yapmak istiyor. Saat 20.00’de oynanacak olan mücadelede hakem Alper Ulusoy düdük çalacak.

Adaptasyon döneminin geride kaldığını ve hiç olmadıkları kadar iyi ve fit durumda olduklarını belirten Yanal, "Bunun meyvesini toplamalıyız. Özellikle sahamızda kayıp istemiyorum. Antalya maçı da bunlardan biri. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan aynı disiplinde maçı oynamalıyız. Üstelik bu maç Avni Aker'deki son maçımız. Güzel galibiyetle tarihi stada veda etmiliyiz. Bu camia bunu hakediyor" dedi. Yanal oyuncularından geçen sezon Antalya önünde alınan 7-0'lık yenilginin rövanşını almalarını da istedi..

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Bero, Mehmet Ekici, Yusuf, Suk (N’Doye)
Antalyaspor: Ferhat, Celustka, Diego, Sakıb, Motta, Charles, Chico, Zeki, Danilo, Deniz, Mbilla

M.BAŞAKŞEHİR-ÇAYKUR RİZESPOR

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın Çaykur Rizespor'u konuk edecek Medipol Başakşehir, sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Süper Lig'de bu sezon maç kaybetmeyen turuncu-lacivertliler, 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 26 puan topladı. Çaykur Rizespor karşısında kazanmayı amaçlayan Medipol Başakşehir, Adanaspor'u mağlup ederek 27 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükselen Beşiktaş'tan zirvedeki yerini geri almayı hedefliyor. Turuncu-lacivertlilerin alacağı bir beraberlik de averajı Beşiktaş'tan iyi olduğu için haftayı lider kapamasını sağlayacak.

Çaykur Rizespor ise oynadığı 10 maçta topladığı 10 puanla, 11. haftaya 14. sırada girdi.

Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadele, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler