SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan Çorum Belediyespor'a jest

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında bugün deplasmanda 3. Lig 1. Grup ekibi Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yönetim, ev sahibi ekibe jest yapma kararı aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan bordo-mavili kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Çorum Belediyespor, Türkiye Kupası'nda ilk kez mücadele edecek. Tribün gelirlerinin bize düşen kısmını onlara bırakıp destek olmak istedik" dedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda tur müsabakalarında tribün gelirlerinin yüzde 60'ı kazanan, yüde 40'ı ise kaybeden takıma veriliyor.

ONAZİ OTOBÜSÜN KORİDORUNDA UYUDU

Trabzonspor, Çorum Belediyespor maçına karayolu ile gitme kararı aldı. 5 saat süren yolculukta bazı oyuncular film izlemeyi tercih ederken, bazıları ise uyudu. Ogenyi Onazi ise otobüsün koridoruna serdiği yorganın üzerine yatınca, futbolcular arasında espri konusu oldu.

TRABZON'UN KUPA SINAVI A SPOR'DA

Trabzonspor'un, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Çorum Belediyespor'la deplasmanda yapacağı karşılaşmayı A Spor saat 14.15'ten itibaren naklen yayınlayacak. Futbolseverler, maç öncesi ve sonrasındaki gelişmeleri de A Spor farkıyla öğrenecek.

HEYECAN ARA VERMİYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor-Trabzonspor maçının dışında 12 karşılaşma oynanacak. Bunlardan İnegölspor-Sarıyer (12.00), Akhisar Bld.-Nazilli Bld. (16.30) ve Bursaspor-Yomraspor (21.00) mücadeleleri A Spor tarafından canlı olarak ekrana gelecek.

Muhtemel ilk 11'ler

Çorum Belediyespor: Sercan, Yakup, Ahmet, Abdullah, Tahir, Sebahattin, Ferhat, Bilal, Salim, Emrullah, Yakup

Trabzonspor: Esteban, Akakpo, M.Yumlu, M.Akbaş, İbanez, Aytaç, Okay, Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir, Güray, Suk

5 saatte gittiler

Bordo-Mavililer sabah yaptığı çalışmanın ardından öğlen karayoluyla Çorum’un yolunu tuttu. Takımı Asbaşkan Ahmet Çubukçu uğurlarken, teknik direktör Ersun Yanal ve oyunculara başarı diledi. Yolculuk yaklaşık 5 saat sürdü. Castillo, Bero, Onur, Zeki, Durica ve Abdülkadir kafilede yer almadı.

Jun Suk’a son şans

Büyük umutlarla kadroya katılan ancak etkisiz futbolu nedeniyle en sonunda teknik direktör Ersun Yanal tarafından kulübeye çekilen Jun Suk, kupa maçında ilk 11’de olacak. Formayı N’Doye’a kaptırdığı için morali bozuk olan Suk, kupada ağları havalandırıp kendini ispatlamak istiyor. Eğer Suk, 3. Lig ekibi Çorum’a karşı da gol orucuna devam ederse Ersun Yanal kolay kolay genç futbolcuya ligde şans vermeyi düşünmüyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler