SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan alkışlanacak davranış

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, 15 Temmuz kalkışmasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini, Trabzonspor'un Akyazı Spor Kompleksi'nin açılış maçına davet etti.

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, kendisine ait Twitter hesabından bordo-mavilileri duygulandıran bir mesaj yayınladı. Trabzonspor’un, Akhisar Belediyespor ile oynadığı maç öncesi 61 engelli taraftarı Trabzon’da ağırlayarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Saral, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Spor Kompleksi’nin açılışına davet etti. Saral, Ömer Halisdemir’in büyüdüğü yer alan ve önümüzdeki günlerde kahraman şehidin adını alacak olan Çukurkuyu futbol takımına da destek sözü verdi.

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yaptığı açıklamada, kahraman şehit Ömer Halisdemir’in ağabeyi Doğan Halisdemir ile görüştüklerini belirterek, “Trabzonspor olarak başsağlığı ve sabırlar diledik. Kahraman vatan evladımızın milletimize devletimize emanet ailesini Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi’nin açılış maçına davet ettik. Şehidimizin büyüdüğü yer olan Çukurkuyu’nun Amatör spor kulübü’nün ismimin Ömer Halisdemir spor olarak değişecek. Kulüp Başkanı Doğan Halisdemir ağabeyimize kulübün eksik ve ihtiyaçlarına Trabzonspor olarak destek olacağımızı ilettik. Trabzonspor yönetim kurulu ve Başkanımız Muharrem Usta’nın selamlarını ileterek her zaman yanlarında olacağımızı belirttik” dedi.
Etiketler akyazı stadı Ömer Halisdemir

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler