SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor gol atmayı unuttu

Spor Toto Süper Lig'de ilk 7 haftada en az gol atan takımlardan biri olan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında da gol yollarındaki suskunluğuna son veremedi.

Süper Lig’de oynadığı 7 maçın 5’inde gol atamayan Trabzonspor’da gol kabusu devam ediyor. 2-0 kazanılan Kasımpaşa ve 1-0’lık Atiker Konyaspor galibiyetleri dışında oynadığı diğer 5 karşılaşmada gol yollarında etkisiz kalan bordo-mavililer, ilk 7 haftada 3’er golle Akhisar Belediyespor ve bir maçı eksik Çaykur Rizespor’la birlikte ligde en az gol atan takımlar arasında yer aldı. Trabzonspor attığı 3 golün tamamını kazandığı iki maçta kaydederken, beraberlikle sonuçlanan Akhisar Belediyespor ve kaybedilen 4 maçında gol atma başarısı göstermedi.

Trabzonspor’da forvet oyuncuları da ligin ilk 7 haftasında gol kaydedemedi. Muhammet Demir, Dame N’doye ve Porto’dan gol sorununu çözmek için 1 yıllığına kiralanan Hyun-Jun Suk ligde henüz gol kaydedemezken, genç oyuncu Ramil Sheidaev ise ligde ilk 7 haftada forma şansı bulamadı. Ligde 3 golü bulunan ve gol attığı maçlardan galibiyetle ayrılan bordo-mavililerin 2 golünü Ogenyi Onazi, 1’ini ise Yusuf Erdoğan kaydetti.

MAÇ BAŞINA 1 PUAN

Bu arada, Spor Toto Süper Lig’e arzu ettiği başlangıcı yapamayan Trabzonspor ilk 7 haftada 4 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 7 puanla 12’inci sırada yer aldı. Bordo-mavililerin ligde ilk 7 haftadaki maç başına puan ortalaması ise 1 oldu. 7 maçta toplamda 14 puan kaybı yaşayan Trabzonspor, zirvenin de 10 puan gerisinde kaldı.

Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor maçının 37’inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ogenyi Onazi’nin durumu çekilecek olan MR’ın ardından belli olacak. Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan bordo-mavililerde Onazi, MR’dan çıkacak sonuca göre uygulanacak tedavi ile birlikte bu maça yetiştirilmeye çalışılacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler