SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da gündem yeniden Serdar Taşçı

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, daha önce kadrosuna katmayı düşündüğü Serdar Taşçı için harekete geçti.

Ligin ilk 6 haftasında sergilediği performansla ve aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçıyla kötü günleri geride bırakmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle 4 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 1 maç tribün cezası alan bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor maçıyla kavuşacağı taraftarının desteğiyle rakibini yenerek çıkışa geçmek için ilk adımı atma amacında.

Milli futbolcuların takıma dönmesiyle birlikte sıkıntılı süreci geride bırakmak için tüm oyuncularıyla görüşmeler yapacak olan teknik direktör Ersun Yanal, dönüm noktasında kaza yaşamak istemiyor.

Sahada yapılan hataların giderilmesi noktasında teknik ve taktik yönden çalışmalarını sürdüren tecrübeli teknik adamın oyuncularına, "Gerçek kalitenizi ve antrenmanlardaki performansınızı bile sahaya yansıttığınız takdirde sıkıntılı süreci geride bırakırız. Bunun için herkes kalitesini ortaya koysun" dediği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'da devre arası transfer dönemi için transfer çalışmalara hız verildi. Sezon öncesinde gerçekleştirilemeyen sağ bek ve sağ açık transferlerini Ocak ayında gerçekleştirmeye kararlı olan bordo-mavililer, stoper transferini de 'olmazsa olmaz' olarak görüyor.

Trabzonspor kurmaylarının stoper transferinde kitlendiği isim ise gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı olduğu ifade edildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın onayının ardından Serdar Taşçı için nabız yoklayan yönetiminin, gurbetçi oyuncudan da "Seve seve gelirim" yanıtını aldığı öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olması nedeniyle Spartak Moskova'nın, devre arasında satmaya sıcak baktığı Serdar, sağ ve sol stoper mevkilerinde görev yapıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler