SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel basından tepki: 'Güle Güle Yalan'

Cezası nedeniyle tribünde olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, tercihleriyle yine şaşırttı. Yeni transferlerden sadece Durica, Bero ve Suk sahaya çıkarken yıldızlar kulübede kaldı. 90 dakika sonunda ise Trabzonsporlu taraftarların 'istifa' tezahüratları vardı.

Trabzonspor'daki 3. hocalık dönemine bir hayli hırslı ve arzulu başlayan teknik direktör Ersun Yanal, 6 maç sonunda hedef tahtasındaki isim oldu.

Trabzonspor, 6 puanda kalırken; sonuçlardan çok, oynanan futbol ve ilk 11 tercihleri büyük eleştiri alıyor. Konyaspor karşılaşmasında tribüne gönderilen ve 2 maç ceza alan Ersun Yanal, Karabükspor karşılaşmasını tribünde karşılaşmayı takip ederken, sahaya sürdüğü kadro şaşırttı.

Yeni transferlerden sadece Jan Durica, Matus Bero ve Hyun Jun Suk 11'deydi. Yıldız olarak takıma kazandırılan Onazi, Castillo ve İbanez ise kulübede bekledi. İkinci yarıda yapılan değişikliklere rağmen Trabzonspor kalesinde tam 4 gol görürken, Ersun Yanal tribünde adeta yıkıldı. Takımdaki geleceği bazı yöneticiler tarafından tartışılmaya başlanan Yanal, taraftarların tezahüratlarıyla şok oldu.

MAÇ SONU İSYAN

Takıma Karabük'te destek veren yaklaşık 700 kadar Bordo-Mavili futbolsever, teknik direktör Ersun Yanal için 'istifa' diye bağırdı. Trabzonsporlu futbolcular yuhalanırken, Başkan Muharrem Usta'ya ise 'Lucescu' tezahüratlarıyla taraftarlar mesaj gönderdi!

YEREL BASINDAN BÜYÜK TEPKİ

Karadeniz gazetesi, yenilginin ardından "Buyurun cenaze namazına! Trabzonspor'un ruhuna El Fatiha!" başlığını atarken, "Bir zamanlar rakip tanımayan Trabzonspor efsanesi göz göre göre eriyor. Sıradan takım kimliğine bürünen bordo-mavililer artık Alanya, Karabük gibi takımlardan bile fark yiyor. Taraftarların gözünden ise yaş eksik olmuyor." ifadesine yer verdi.

Sesimiz Trabzon gazetesi ise "Yazık" başlıklı haberinde "Trabzonspor'da kabus devam ediyor. Konya galibiyetiyle yalancı bahar havası estiren bordo-mavililer, dün deplasmanda Karabük'e 4-0 yenildi ve taraftarlarını kahretti." yorumunda bulundu.

Karadeniz'den Günebakış gazetesi "Rezalet!" başlığıyla maç haberlerine yer verirken "Ligin yeni takımı Alanya'dan 3 yiyen Trabzonspor, Karabükspor'dan da 4 yedi." ifadesini kullandı. Karadeniz'de İlkhaber gazetesi de "Kabus!" başlığıyla değerlendirdiği Kardemir Karabükspor yenilgisine ilişkin haberinde, alınan mağlubiyetler karşısında taraftarların üzüntüsüne dikkati çekti.

"GÜLE GÜLE YALAN"
Kuzey Ekspres gazetesi "Güle Güle Yalan" başlığını attığı haberde, "Trabzonspor dikiş tutturamıyor. Karabük'te hem oyun hem de skor olarak bozgun yaşayan bordo-mavililer gelecek haftalar için de umut vermedi." değerlendirmesinde bulundu.

Taka gazetesi "Bu Takım Ölmüş Ağlayanı Yok", Karadeniz'de Sonnokta gazetesi ise "Acıların Takımı Olduk" başlığıyla verdikleri haberde Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor karşısında alınan farklı mağlubiyetler eleştirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler