SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal Durica'yı 8 yıl beklemiş

Trabzonspor'un yeni stoperi Jan Durica'nın, teknik direktör Ersun Yanal tarafından 8 yıl önce istendiği ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 8 yıldır Durica'yı beklediği ortaya çıktı. Yanal'ın bu ismi yıllar önce de istediği ancak çok arzu etmesine rağmen transferini gerçekleştiremediği bildirildi.

Trabzon Ajans'ın haberine göre Ersun Yanal; 2008-2009 sezonunda bordo-mavili takımı çalıştırırken, yaptığı araştırmalar sonunda stoper olarak Rusya'nın Satürn takımında oynayan Durica'yı tespit etmiş, bu ismi birçok kez çalışma arkadaşlarına izlettirdi.

Maliyeti nedeniyle alınamamıştı

Slovak savunmacının transferi için de dönemin yönetimine rapor veren Ersun Yanal'ın, kulübünün yüksek fiyat istemesi, aynı sezon bu futbolcuya Lokomotif Moskova'nın da talip olmasıyla birlikte isteğine ulaşamadığı aktarıldı. Tecrübeli teknik adamın Durica olmayınca Egemen Korkmaz, Giray Kaçar ve Rigobert Song'un transferlerini onayladığı belirtildi.

Ersun Yanal, 8 yıl önce, 27 yaşında çok istediği Durica'nın bu sezon boşa düştüğünü öğrenince yönetime alınması için rapor verdiği ifade edildi.

34 yaşındaki tecrübeli savunmacı Jan Durica, Trabzonspor'un Süper Lig'de oynadığı 4 maçta da 90 dakika forma giydi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler