SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muharrem Usta'dan Akyazı Stadı ile ilgili kötü haber

Trabzonspor'da stadyum projesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral Akyazı Stadı'nın açılışının Ekim ayı sonuna uzayabileceğini açıklamıştı. Saral'ın ardından taraftada bir kötü haber daha geldi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bugün Katar Büyükelçisi Selam Mubarek Al-Shafi ve Trabzon bürokrasisiyle birlikte Akyazı Stadyumu'nu gezdi.

Büyükelçiye stadyumu tanıtan Usta bu sırada yaptığı açıklamada, "Akyazı'nın açılışı ekim sonunu bulabilir. Biliyorsunuz burada çim serilmesi için çatıları ayakta tutan direklerin sökülmesi lazım. Çatı membranları yerleştirildikten sonra direkler sökülecek. Ardından vinçler sahadan çıkacak. Burada çim serme işlemi yaklaşık 20 gün sürüyor. TOKİ ile yaptığımız görüşmelerde ekim ayının sonlarına doğru direklerin söküleceğini söylediler. Demek ki kasım ayı gibi burası hazır olur. Çim serildikten sonra hibritleme işlemi var. O da yaklaşık 10 gün sürüyor. Kasım ayının ortası gibi Akyazı'ya geçmiş oluruz" dedi.

Usta, kombine satışlarının da çok iyi gittiğini belirterek, "Akyazı için kombine satışlarımız çok iyi gidiyor. 10 bini devirdik. Girip bakın, internetten gözüküyor. Satışlar çok iyi" dedi.

Muharrem Usta ayrıca Trabzonspor'un 50. yılı için özel bir marş hazırlattıklarını belirtti. Usta, stadyumun koltuk tasarımının da değiştiğini, daha önce bordo olması planlanan Trabzonspor yazısının beyaz olacağını, kale arkalarına ise "Spor Toto" yazılacağını ifade etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler