SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor’da otobüslü kombine dönemi

Akyazı Stadı'nda 25 bin kombine satışı hedefleyen Trabzonspor, daha önce başlattığı 'uçan kombine'den sonra 'otobüslü kombine' satışının da yarın başlayacağını açıkladı.

Trabzonspor’un internet sitesinde, ‘otobüslü kombine’ satışıyla ilgili açıklama şöyle:

“Trabzonsporumuzun yeni stadyumu Akyazı’ya yönelik kombine satışlarımız devam ederken, daha önce duyurusunu yaptığımız çevre il ve ilçeleri için otobüslü kombineyi de, 24 Eylül 2016’da hayata geçiriyoruz. 2016-17 sezonu kombinesi alan taraftarlarımız, Metro Turizm satış ofislerinden Passolig kartlarını göstererek indirimli seyahat edebilecektir.”

KOMBİNE SAHİPLERİ FAYDALANABİLECEK

Bu arada en düşüğü 5 lira ve en yükseği de 25 lira olarak belirlenen otobüslü kombine biletlerin Giresun, Ordu, Fatsa, Ünye, Terme, Samsun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Rize, Hopa ve Arvin için geçerli olduğu bildirdildi. Otobüslü kombine indiriminden sadece kombine alanların faydalanabileceği ve sadece maçların olduğu haftalarda kullanılabileceği belirtildi.

KOMBİNE ALANLAR İÇİN GEÇERLİ

Açıklamada, uçak paketlerinin sadece kombine alanlar için geçerli olduğu belirtilirken, uçuşların İstanbul ve Ankara’dan olacağı ifade edildi. Başkalarına devredilemeyen ve sadece maçların olduğu haftalarda kullanılabilecek uçak paketleri için tüm seyahat planlarının 15 gün önceden Bordo Mavi Tur üzerinden yapılacağı kaydedildi.

UÇAN KOMBİNE UYGULAMASI

Bordo mavili kulüp ‘uçan kombine’ için Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus olmak üzere 3 ayrı şirketten 3’er ayrı paket tarifesi sunmuş, 3’lü, 6’lı ve 9’lu paket olarak gruplara ayrılan kombinelerde en ucuz fiyat 850, en yüksek fiyat ise 2565 lira olarak belirlenmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler