SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal'ın sağlığı tehlikede mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal stresli günler geçiriyor. Deneyimli teknik adamın doktoru Ersun Yanal'a stresten uzak durmasını tavsiye etti. Ersun Yanal ise bu iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

İlk 4 haftası geride kalan Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal'a, kardiyoloji uzmanı Özgen Doğan'dan çok açık bir ikaz geldi.

Yaklaşık üç yıl önce anjiyo geçiren ve sezon öncesinde kontrol amacıyla Amerika'nın yolunu tutan 54 yaşındaki çalıştırıcıya, ameliyat sonrası aşırı üzüntü ve sıkıntıdan uzak durması bir kez daha tembihlenmiş, Yanal, uyarılara rağmen Trabzon'la anlaşmıştı.

Doktor Özgen Doğan bordo-mavililere gitmemesi yönündeki ikazlarını, “Merak etme, orada yeni bir takım kuracağım ve sorunsuz bir dönem yaşayacağız” şeklinde savuşturan Ersun Yanal için işler hiç iyi gitmiyor.

4 maçın 3'ünü kaybeden Trabzon'da camianın ve taraftarların tepkisini çekmeye başlayan Yanal'ın bu şekilde devam etmesi halinde, sağlığı ve takım arasında bir seçim yapması gerekebilir.

YANAL: "İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, bugün bir gazetede "İşi ile sağlığı arasında bir karar vermesi lazım" başlığıyla verilen haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sağlığıyla ilgili ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını ifade eden Yanal, "Haberde adı geçen doktoru tanımıyorum. Bugüne kadar kalp ameliyatı dahi geçirmeyen birisi olarak, bu tip yalan haberleri gerçekmiş gibi kamuoyuna duyuranları şiddetle kınıyorum. Gazetecilik yapan arkadaşları basın meslek ilkelerine uymaya davet ediyorum. Taraftarlarımızın bu tip haberlere ve bu haberleri yapanlara itibar etmemeleri gerektiğini vurgularken, söz konusu haberlerle ilgili hukuki haklarımı saklı tuttuğumun da altını çizmek istiyorum" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler