SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal neşteri vuruyor

Teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 2 yenilginin ardından kadroda tekrar değişikliğe gitme kararı aldı. Savunmanın sağına yeniden Zeki geçiyor, solda ise İbanez’in oynaması bekleniyor. Yusuf’un da kızağa çekilmesi gündemde. En büyük soru işareti ise forvette.

Trabzonspor lige Kasımpaşa galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapmış, ancak daha sonra Gaziantepspor ve Osmanlıspor’a yenilmişti. Özellikle son Osmanlıspor mücadelesinde teknik direktör Ersun Yanal, farklı hamleler yapmış, ancak iyi bir sonuç alamamıştı.

Bordo-Mavililer’in hocası, bu haftaki Kardemir Karabükspor mücadelesi öncesinde kadroda yine değişikliklere gidiyor. Savunmanın sağında normal kurguya dönmesi beklenen Yanal’ın Zeki Yavru’yu tekrar sağ beke çekeceği bildirildi. Stoperde Durica-Uğur ikilisini oynatacak olan Trabzonspor’un hocasının sol bekte ise bu kez İbanez’e şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Muhammet daha şanslı

Son dönemde büyük bir düşüş içinde olan Yusuf Erdoğan’ın kulübeye çekilmesi planlanırken, genç futbolcu Bero’nun da formaya yaklaştığı gelen haberler arasında.

En büyük belirsizlik ise forvet hattında yaşanıyor. Şu ana kadar golü bulunmayan Jun Suk ve Muhammet Demir’in arasında henüz tercih yapmayan Ersun Yanal’ın kararını son antrenmanda vereceği ifade edildi. Muhammet Demir, Güney Koreli futbolcuya oranla biraz daha şanslı görünüyor.

Yanal’ın Jun Suk’u, hamle oyuncusu olarak yanında oturtup duruma göre ilerleyen dakikalarda değerlendireceği tahmin ediliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler