SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özer Hurmacı Atiker Konyaspor'da

Trabzonspor’un kadrosunda düşümediği Özer Hurmacı, eski hocası Aykut Kocaman’ın ekibi Atiker Konyaspor’a transfer oldu. Eski kulübüne duygusal bir mesajla veda eden Özer, bugün Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beklenen haber sonunda geldi. Trabzonspor’un oynatmayı düşünmediği ve kendisinden kulüp bulmasını istediği deneyimli orta saha Özer Hurmacı’nın yeni durağı Aykut Kocaman’ın Avrupa kupalarına taşıdığı Atiker Konyaspor oldu.

3 sezondur Bordo-Mavili ekibin formasını başarıyla terleten 29 yaşındaki Özer, bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından kendisini 3 yıllığına Konyaspor’a bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Trabzonspor’dan senelik 2.3 milyon Lira kazanan deneyimli oyuncunun, Ankaraspor’dan hocası Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda transfer olmaya ikna olduğu ve Bordo-Mavili ekipten kazandığı miktarın oldukça altı bir fiyata oynamayı kabul ettiği öğrenildi.

‘Elveda Trabzon’

Konyaspor’un yeni yıldızı, yayınladığı veda mesajında eski kulübü Trabzonspor hakkında duygu dolu ifadeler kullandı.

Özer, “Şimdi elveda Trabzonspor. Biraz üzgünüm biraz sinirli. Acıyor belki kalbimin içi. Ama hissedemezsiniz şiddetini. Bordo Mavi Çubuklu 10 numarayı giymek dünyanın en gururlu hissiydi benim için” ifadelerine yer verdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler