SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman eski öğrencilerine talip

Aykut Kocaman'la uzun vadeli bir yapılanmaya giden Torku Konyaspor Yönetimi, transferde atağa kalktı. Bütçeyi hazırlayan Yeşil-Beyazlı yönetim, listeyi aldı çalışmalara başladı.

Fenerbahçe’de gözden çıkartılan Pierre Webo, Serdar Kesimal ve Selçuk Şahin’e Konyaspor resmen talip oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman eski öğrencileriyle iletişime geçerek, “Sizi takımımda görmek istiyorum” dedi.

Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, kadrodaki oyuncuların en az yarısıyla yolların ayrılacağının sinyallerini önceki gün yaptığı basın toplantısında vermişti.

Takım içinde gençleştirme operasyonu yapma hazırlığında olan Aziz Yıldırım’ın göndereceği isimler arasında Pierre Webo, Serdar Kesimal ve Selçuk Şahin de bulunuyor. Süper Lig takımlarının hemen harekete geçtiği bu 3 futbolcu için ilk resmi teması Torku Konyaspor kurdu.

Kocaman devrede

Fenerbahçe’den eski öğrencilerini Konyaspor’da görmek isteyen Aykut Kocaman’ın, bu üçlüyle kontak kurduğu ve telefonla aradığı öğrenildi. Bu sezon takım olarak 30 maçta 33 gol atarak hücumda yetersiz olduklarını belirten Kocaman’ın Webo’yu çok istediği belirtiliyor.

Serdar, Selçuk ve Webo’yla tek tek iletişime geçen deneyimli teknik adamın, “Eğer takımdan ayrılma gibi bir durumunuz olursa kapım her zaman size açık. Şartlarımız uyarsa, sizleri Konyaspor’da görmek istiyorum. Oturup daha sağlıklı bir ortamda konuşalım” dediği öğrenildi.

Yıldızlardan olumlu yanıt

Eski hocalarının isteğini kırmak istemeyen deneyimli oyuncuların, ilk etapta olumlu geri dönüş yaptığı ve haziran ayının sonlarına doğru da bir araya gelecekleri ileri sürülüyor. 34 yaşındaki Selçuk Şahin ve 33 yaşındaki Webo’nun sözleşmesi Fenerbahçe’yle haziran başında bitiyor ve boşa çıkıyorlar. Serdar’ın ise 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler