SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kazanmak zorundayız'

Medicana Sivasspor, ligin 27'nci haftasında kendi evinde oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşılaşan ve seri penaltı atışları sonucu maçı kazanarak yarı finale yükselen Medicana Sivasspor, ara vermeden ligdeki Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman iki grup halinde gerçekleştirildi. Kupa maçında oynayanlar düz koşu ve açma-germe hareketleri yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise pas çalıştı. Antrenmana Kayserispor maçında sakatlanan Ziya Erdal ile sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Eneramo ve İbrahim Toraman katılmadı. Dün oynanan Kayserispor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Ziya Erdal, Medicana Sivas Hastanesi’nde kontrolden geçirildi. MR’ı çekilen futbolcunun sağ dizinde yırtık ve dış yan bağlarda zedelenme tespit edildi. Genç oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, “Tekrar lige dönüyoruz, moralliyiz. Yarı finale çıkmak bizim için gayet başarılı bir sonuç. Ama tabi kupanın devamı var” dedi.
Ligde kazanmak zorunda olduklarını belirten Sergen Yalçın, “Kendi evimizde oynuyoruz. Balıkesir ile oynayacağız, Mersin ile oynayacağız. Kalan 8 maçın 5’ini kendi evimizde oynayacağız. Puan olarak şu anda istediğimiz yerdeyiz. İstediğimiz hedefte ilerliyoruz. Daha iyi puanlar alıp, kazanıp Sivasspor olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Zaman her geçen gün azalıyor, o yüzden iyi hazırlanıp kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler