SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor'da İbrahim Toraman şoku

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, İbrahim Toraman'ın ameliyat olacağını ve sezon sonuna kadar forma giyemeyeceğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, ligde hafta sonu Gençlerbirliği ile yapacakları maçı kazanmak için sahada ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ligin 22. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Yalçın, idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yalçın, iç sahadaki Galatasaray mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti.

Galatasaray maçında 2 gol attıklarını, 4-5 gol atabilecek durumda olduklarını ancak basit hatalarla goller yediklerini dile getiren Yalçın, bu karşılaşmadaki puan kaybını gelecek haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

İbrahim Toraman sezon sonuna kadar yok

Sakatlığı süren ve Galatasaray maçında forma giyemeyen Nijeryalı forvet Michael Eneramo'nun 2-3 hafta daha oynayamayacağını aktaran Yalçın, İbrahim Toraman'ın ameliyat olacağını ve sezon sonuna kadar forma giyemeyeceğini belirterek, bu duruma üzüldüklerini dile getirdi.

Yalçın, "Uzun süreden beri sakat olan Utaka'yı kazandık. Onu da yeni bir transfer olarak görüyoruz. İyi ve geniş bir kadromuz var aslında ama önemli olan müsabakaları kazanmak" dedi.

Galatasaray maçında takımı destekleyen taraftarlara teşekkür eden Yalçın, "Futbol, seyirciyle güzel. Futbol, seyircisiz oynanmaz. Seyirci olmadığı zaman hiç kimse zevk almaz. Havalar ısınıyor. Sivas'ta bundan sonraki süreçte Beşiktaş ve Bursaspor ile zorlu maçlar oynayacağız. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarla beraber oynamak istiyoruz. Kombinelerin arttığını duydum. Kombineler, 6 binin üzerinde olmuş. İnşallah, bundan sonra daha kalabalık, daha coşkulu bir tribünle beraber 3 puanları alırız" diye konuştu.

Ligde hafta sonu Gençlerbirliği ile yapacakları maça da değinen Yalçın, "Ligde kolay maç yok. Her maç zor. Herkesin oynadığı maçlar zor. Kazanmak istiyoruz. Galatasaray maçına kazanmak için çıktık, Gençlerbirliği maçına da aynı şekilde kazanmak için çıkacağız. Kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Antrenman

Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 10 dakikası basına açık olan antrenman, koşunun ardından ayak tenisiyle devam etti. İdmana, sakatlıkları bulunan Michael Eneramo, İbrahim Toraman ve Ertuğrul Taşkıran ile izinli Musa Sinan Yılmazer katılmadı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler