SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Uygun isyan etti!

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hakem hatalarından yakındı.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor toto Süper Lig'de geride kalan 6 haftada istedikleri puanları alamadıklarını belirterek, "Bunların altında sebep aramaktan ziyade yapılan hakem hatalarını da göz ardı etmemek lazım" dedi.

Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Elazığspor, 4-0'lık Medical Park Antalyaspor mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun, "Her maçtan sonra hakemler 3-4 hafta dinlendiriliyor doğru ama yapılan hatalar bize 3 puana mal oluyor. Hakem Kurulu, hata yapanın cezasını veriyor ama sıkıntılı bir dönemde çok önemli rakiplerini karşı oynamış yepyeni bir takımın sorun yaşamasına neden oluyor. Oturmuş takımlar bile herhangi bir maçta mağlup olduğunda takım içinde ve camiada birçok sıkıntı ortaya çıkıyor. Her şeye rağmen bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Bu hafta Akhisar Belediyespor maçıyla kendi seyircilerinin önüne ilk defa çıkacaklarını kaydeden Bülent Uygun "Kendi seyircimizin önüne ilk kez çıkacağız. Kazanmak için çıkacağız. O isteği o arzuyu sahaya yansıtırsak kazanan Elazığspor olacak. Bunu başaracağız. Taraftar takımını sonuna kadar desteklesin. Onların vereceği güçle istenileni sahada yerine getirteceğiz. Ben takıma şunu anlattım. Esaret ile cesaret arasında sadece bir C harfi vardır. Esaretini kırıp cesareti ile inanarak bireysel yeteneği de bu işin içine katarak Elazığspor'u kümede bırakacağımızı futbolcu kardeşlerimize söyledim. Zorlu sürecin üstesinden gelerek, Elazığspor ligde kalacaktır" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler