SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Formula 1'de Fernando Alonso kaza yaptı

Formula 1'de McLaren pilotu Fernando Alonso, Avustralya Grand Prix'sinde büyük bir kaza yaptı. İspanyol pilot, kendisini merak edenlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. 

Formula-1'de sezonun ilk yarışı; Avustralya Grand Prix'sini Nico Rosberg kazandı. Ancak yarışın ardından en çok konuşulan isim Fernando Alonso'ydu.

17. turda Haas takımından Esteban Gutierrez'e çarpan ardından taklalar atarak pist dışına savrulan McLaren pilotu Fernando Alonso, bu korkunç kazayı yara almadan atlattı.
Kazadan sonra otomobili kendi başına terk eden ve hemen hastaneye götürülen Alonso'nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. İspanyol pilot da kendisini merak edenlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Kaza anından bir fotoğrafını paylaşan Alonso "Bugün ömrümün kalan bölümünden bir parça gittiğinin farkındayım. McLaren'e ve Uluslararası Otomobil Federasyonu FIA'ya otomobillerin güvenliğini arttırdıkları için teşekkür ederim. Ayrıca mesleştaşlarım ve beni merak eden hayranlarımın verdikleri destek için minnettarım. Şimdi dinlenme, Bahreyn Grand Prix'sini ve sezonun ilk puanını almak için yeniden piste çıkacağım anı bekleme zamanı.”
Formula-1'de sezonun ikinci yarışı, Bahreyn Grand Prix'si 3 Mart'ta koşulacak.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler