SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Justin Wilson Son yolculuğuna uğurlandı

Indycar'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Britanyalı pilot Justin Wilson, son yolculuğuna uğurlandı.

Indycar'da sezonun 15. yarışında geçirdiği kaza sonrası 25 Ağustos'ta yaşamını yitiren Justin Wilson'ın cenaze töreni İngiltere'de yapıldı.

37 yaşında hayata gözlerini yuman Britanyalı pilotun cenazesi Northamptonshire'da küçük bir kasabada toprağa verildi. Cenaze törenine Wilson ailesiyle birlikte eski Formula 1 pilotları Mark Webber ve Jonathan Palmer de katıldı. Wilson'ın eşi Julia, kocasına yazdığı bir şiirle veda ederken, Mark Webber, ailesi gibi gördüğü bir dostunu kaybetmenin çok acı olduğunu söyledi. Wilson'ın kızlarından biri ise "Üzgünüm, seni çok özlüyorum baba" yazılı bir not bıraktı.

Cenaze töreninin ardından Justin Wilson'ın anısına Silverstone Pisti'nde özel bir davet verildi. Burada, Britanyalı pilotun yarış kariyeri ve özel hayatından fotoğraflar sergilendi.

Justin Wilson, Indycar'da Pocono Pisti'nde koşulan yarışta Sage Karam’ın otomobilinden fırlayan bir parçanın kokpitin içine girmesi sonucu başından yaralanmıştı. Britanyalı pilot, komada geçirdiği bir günün ardından hayatını kaybetmişti.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler