SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdullah Avcı: Bize hiç yakışmadı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-1 kaybettikleri Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Abdullah Avcı, farklı yenilgi için "Bize hiç yakışmadı, şık olmadı" dedi.

Abdullah Avcı karşılaşma sonrası şunları söyledi: "Bugün oyun anlamında, hem bizdeyken top, hem de rakipteyken iyi oynamadık. Uzun zamandır karşılaşmadığım bir şeydi. Bize hiç yakışmadı, şık olmadı. Oyunun bütününe baktığımda hak edecek bir şey yapmadık. Önümüzde oynayacağımız, kazanacağımız maçlar var. Toparlanacağız. Oyun böyle bir şey, yarın yeni bir gün başlayacak. Ama bize hem oyun, hem de skor anlamında yakışmayan bir durum oldu."

MOSSORO: UTANÇ VERİCİ BİR MAĞLUBİYET
Brezilyalı oyuncular Mossoro ve Caiçara, Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Taraftarlardan özür dileyen Mossoro, "Aldığımız mağlubiyet utanç verici bir mağlubiyet. Bu mağlubiyetin mazereti yok. Bununla yaşayamayız, bir an önce unutmamız gerekiyor. Kulüpten, taraftardan, herkesten özür diliyoruz. 9 finalimiz daha var ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Havlu atmış değiliz" dedi.

Caiçara ise, "Bugün çok kötü oynadık. Herkes hatalı oynadı, herkes kötü oynadı ve böyle bir sonuç aldık" ifadelerini kullandı.

MESUT BAKKAL: TAKIM SAVUNMASI ÇOK HOŞLARINA GİTTİ
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Hak ettik. Planladığımız gibi oldu. Önemli bir galibiyet bence. Bu taraftara da teşekkür etmek lazım, inanılmaz bir coşku vardı. 6 puan bizi biraz daha yukarıya getirdi ama camia bu 6 puanın kıymetini bilerek hareket etmek zorunda. Takım savunmasını anlattım, çok hoşlarına gitti. Eğer bu durumdan çıkmak istiyorsanız yapacaksınız, yoksa çıkamazsınız dedim. Şimdiye kadar gerçekleştirdik."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler