SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Şifresiz mi?

Başakşehir, Club Brugge maçı ile Şampiyonlar Ligi'ne adım atmak istiyor. Geçen sezonu ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Club Brugge takımı ile eşleşen Medipol Başakşehir'in sahada yer alacak muhtemel ilk 11'i belli oldu. Başakşehir, Club Brugge deplasmanından avantajlı bir skorla dönüp turu geçerek play off turuna kalmak istiyor. Peki Başakşehir Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Club Brugge maçına az bir zaman kaldı. Medipol Başakşehir, Club Brugge maçı ile Şampiyonlar Ligi play off turuna kalmak istiyor. Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, geçen senenin emeğini alacağımız bir final olarak görüyoruz dediği Club Brugge maçı için futbolcularını fiziken ve ruhen hazırlamaya çalışıyor. Peki Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR - CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, Belçika'nın Club Brugge takımıyla yapacağı ilk maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Paolo Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Fabiano Preti ve Giacomo Paganessi yaparken 4. hakem ise Luca Pairetto olacak. 26 Temmuz Çarşamba günü Belçika'nın Bruges kentindeki Jan Breydel Stadı'nda TSİ 22.00'de oynanacak Club Brugge - Medipol Başakşehir maçını Aspor naklen yayınlayacak.

ABDULLAH AVCI: CLUB BRUGGE MAÇINI FİNAL OLARAK GÖRÜYORUZ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı Club Brugge maçına ilişkin, "Geçen senenin emeğini alacağımız bir final maçı olarak görüyoruz." dedi. Club Brugge'le 26 Temmuz Çarşamba günü oynayacakları maça dikkati çeken Avcı, "Geçen senenin emeğini alacağımız bir final maçı olarak görüyoruz. Avrupa'da devam edebilmek için Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynayıp UEFA Avrupa Ligi gruplarını cebe koymak son derece önemli. Rakibimizi canlı seyrettirdim. Ekip halinde nasıl hazırlanacağımız yönünde çalışmalar yapıyoruz. Oyuncu kadromuz ve kalitemiz genişledi. Bir tık daha yukarı atmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR - CLUB BRUGGE MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİR

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak. Bruges şehrindeki Jan Breydel Stadı'nda yapılacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek. Turuncu-lacivertliler, deplasmandan galibiyet ya da gollü beraberlikle dönerek sahasında oynayacağı maç öncesinde avantaj yakalamayı hedefliyor. Karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak ve bu maç sonucunda play-off turuna kalacak ekip belli olacak.

Medipol Başakşehir'de, Slovenya kampında yapılan antrenmanda sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Club Brugge maçında kadroda bulunmuyor.

Medipol Başakşehir'in Club Brugge karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

CLUB BRUGGE'U YAKINDAN TANIYALIM

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi macerasına Club Brugge karşısında başlayacak. Mavi-siyahlı takım, şampiyon unvanıyla başladığı geçen sezonu Anderlecht'in ardından 2. sırada tamamladı.

Club Brugge, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde de büyük bir hüsran yaşadı. Belçika ekibi; Kopenhag, Porto ve Leicester City’nin bulunduğu grupta sadece 2 gol atabildi ve hiç puan alamadı. Sezonun bitimiyle birlikte deneyimli teknik adam Michel Preudhomme ile yollarını ayıran Club Brugge, takımı 39 yaşındaki Ivan Leko’ya emanet etti.

DEFANSA EN PAHALI TRANSFER!

Yeni sezon öncesi Club Brugge'ün en pahalı transferi, savunmaya dönük orta saha oyuncusu Marvelous Nakamba oldu. Vitesse forması giyen Nakamba, 3 milyon Euro karşılığında transfer edildi. Başakşehirli eski futbolcu Jeremy Perbet de yeni sezonda Club Brugge’ün başarısı için mücadele edecek. Belçika ekibinin gol yollarındaki en etkili ismi ise Fossen. Fossen geçen sezon 18 kez fileleri havalandırmıştı. Club Brugge, Türk seyircisine hiç yabancı bir ekip değil. Belçika temsilcisi 2014-2015 sezonunda, Beşiktaş’ı Avrupa Ligi son 16 turunda elemeyi başarmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler