SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cengiz Ünder ve Emre Belözoğlu gidecek mi?

Medipol Başakşehir Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Cengiz Ünder ve Emre Belözoğlu'nun transferleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Saral, Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu için resmi bir teklif gelmediğini ve Cengiz Ünder'in transferi için Manchester City ile tekrar görüşeceklerini ifade etti.

Medipol Başakşehir Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Saral'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"Biz Gaël Clichy'e Fenerbahçe, Galatasaray talip oldu diye talip olmadık. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz, iddialı bir kadro kurmamız lazım"

"Aurélien Chedjou'nun durumu ciddi tarak kemiğinde kırık var. Yaklaşık olarak 3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Hocamız kampta başkanımızla değerlendirme yapacak. Genç stoper transferimiz olabilir. Hocamızın raporu doğrultusunda 4 oyuncu transfer ettik. Emre'nin yedeği olarak düşündüğümüz bir oyuncu arıyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor"

"EMRE BELÖZOĞLU İÇİN FENERBAHÇE..."

"Başkanımız Emre konusunda açıklama yaptı. Emre'nin Fenerbahçe'ye gitmek gibi bir talebi yok. Fenerbahçe'nin de bu konuda bir talebi olmadı. Emre'yi takımızda tutmak istiyoruz. Başkanımız durumu tolere eder mi? Bilemiyorum, o zamanki şartlara bağlı. Şartlar ne olur, bilemiyorum"

[Medipol Başakşehir Bekir İrtegün'le yolları ayırdı](https://www.mynet.com/medipol-basaksehir-bekir-irtegunle-yollari-ayirdi-112398-myspor)

"Sneijder ile şartlar oluşursa görüşme olur. 5 milyon Euro bizim bütçemizi açıyor. Şartların oluşması lazım. Sneijder serbest kalırsa somut adımlar atabiliriz. Sneijder transferi standarlarımıza uyarsa olabilir"

"Trabzonspor ile Visca transferi konusunda rakamsal boyutta anlaşma sağlanamadı. Visca'nın açıklamaları yanlış anlaşıldı. Bize bununla ilgili açıklama yaptı"

"CENGİZ ÜNDER İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ"

"Cengiz Ünder konusunda M. City ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ciy'li yetkililer Cengiz için 2. kez gelecekler"

"Hedefimiz Cengiz'in en fazla bonservis bedeliyle Avrupa'ya giden Türk oyuncu olması yönünde. M. City'in İstanbul City gibi projeleri var. Daha görüşme aşamasındayız. Şu anda City'den talep ettiğimiz oyuncu yok. A. Madrid'le de kulüpsel olarak ilişkilerimiz devam ediyor. Gelecek sezon hedefimiz ilk turu geçmek,Şampiyonlar Ligi olmazsa, UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmek"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler