SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi ön elemesinde muhtemel rakipleri kimler?

Medipol Başakşehir, bu sezon Süper Lig'i ikinci sırada büyük bir başarı elde etti. Başakşehir, 2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda katılacak. Peki Başakşehir'in muhtemel rakipleri kimler? Başakşehir Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını ne zaman oynayacak?

Başakşehir, Süper Ligi ikinci sırada bitirerek Beşiktaş'tan sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan takım oldu. Fakat Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda başlayacak. Bunun yanında Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nin bu turunda muhtemel rakipleri de belli oldu. Peki bu takımlar hangileri? Başakşehir, ön eleme maçlarını ne zaman oynayacak?

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nda, 73 puanla tarihinin en yüksek puanını toplayarak ligi 2. sırada tamamlayan Medipol Başakşehir önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön Eleme Turu’ndan katılmaya hak kazandı.

BAŞAKŞEHİR 3. ÖN ELEME MAÇI NE ZAMAN?

Son iki sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden İstanbul ekibi, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi verecek. İlk maçını 25-26 Temmuz’da, rövanşı da 1-2 Ağustos’ta oynayacak M. Başakşehir, bu turu geçmesi durumunda gruplara kalmak için Play-Off turuna yükselecek. Şampiyonlar Ligi’nde 3. Ön Eleme Turu kuraları 14 Temmuz’da çekilecek. Kura çekimine seri başı olarak katılamayacak Başakşehir’in muhtemel rakipleri netleşti.

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ KİMLER?

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi eleme turunda muhtemel rakipleri ise şöyle:

Ajax (Hollanda)
Club Brugge (Belçika)
CSKA Moskova (Rusya)
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler