SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saldırıda ilginç tesadüf! Meğer o muhabir...

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'in Çaykur Rizespor ile berabere kaldığı maçın ardından istenmeyen görüntüler yaşandı... Başakşehirli futbolcular ve bazı kulüp görevlileri, basın mensuplarına saldırdı ve darp etti. Futbolcuların saldırısına maruz kalan A Spor muhabiri Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım, A Spor'a açıklamalarda bulundular.

Medipol Başakşehirli futbolcuların saldırısına maruz kalan A Spor muhabiri Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım, A Spor'a açıklamalarda bulundular.

[Başakşehirli futbolcular gazetecilere saldırdı!](https://www.mynet.com/basaksehirli-futbolcular-gazetecilere-saldirdi-109273-myspor)

İlk olarak Selman Mutlu söz alırken, "Temsilciler de maçtan sonra oradaydı. Kamera görüntülerini onlar da aldı, gittiler. Bu şekilde anılmak kimse istemez. Başakşehir'de lisansım var. 2 yıl oynadım paf takımda. Tek sevindiğim 2 ve 4 yaşındaki çocuklarımı 5 dakika önce aşağıya göndermek. Onlara karşı ne bir küfürüm var. İşimizi yapmışız. Hikmet Karaman'ı canlı yayına almışız. Başakşehirli futbolcular niye bu kadar gergindiler hem maçta hem de maçtan sonra anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

[Göksel Gümüşdağ'dan olay açıklaması](https://www.mynet.com/goksel-gumusdagdan-olay-aciklamasi-109281-myspor)

Ahmet Çağlar Yıldırım ise, "Boynumuzda kartlarımız var. gazeteciyiz diyoruz. Ama o an kimse bir şey dinlemiyor. Bizi taraftar zannederek bu işten kolayca sıyrılamazlar. Ben orada elimde kamera var, otobüsten izliyorlardı en başında. Taraftar olmadığımızı biliyorlardı. Biz şikayetimizi bulunduk, isim olarak da verdik. Bizim herhangi bir suçumuz yok. Sadece engellendik. Futbolculardan biz küfür duymadık. Oradaki o siyah yelekliden bir küfür oldu" şeklinde konuştu.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler