SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu'ndan olay itiraf

Medipol Başakşehir'in 36 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı.

Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Emre Belözoğlu, NTV Spor'da "Parantez" adlı programın konuğu oldu.

Ercan Taner ve Emrah Kayalıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu "İdmandan sonra başkanımız Göksel Gümüşdağ 'Futbol oynamayı düşünüyor musun?' diye sordu. Ben de '1 sene daha oynamayı düşünüyorum' yanıtını verdim. Sonra aşağıya inip imzayı attım" diyerek Medipol Başakşehir ile sözleşme uzatma sürecini anlattı.

"Türkiye'de hiç hak etmediğimiz şekilde seviliyoruz, hiç hak etmediğimiz şekilde de eleştiriliyoruz" tespitinde bulunan Emre Belözoğlu, "Konsantrasyonu kaybetmemek kolay değil. Mutluyum. Böyle bir kariyer nasip ettiği için Allah'a şükrediyorum. Kulübüm sözleşmemi 1 yıl daha uzattı. Ne kadar futbol için yaşadığınızı irdelemeniz gereken bir dönemdeyim. Ben futbolu çok seviyorum. Tatilde bile oğlumla futbol oynuyorum. Oğlumun futbol topunu görünce 11-12 yaşımda ne hissediyorsam aynı heyecanı hissediyorum. Herkes hayalini kurmuş olduğu mesleği elde edemiyor. Bu anlamda şanslıyım" ifadelerini kullandı.

"Bülent Korkmaz ile dalga geçerdim ama şimdi..."

Kendisine iyi baktığını belirten 36 yaşındaki Emre Belözoğlu, "20 yaşındayken Bülent Korkmaz ile dalga geçerdim. '10'da uyunur mu?' diye ama şimdi ben de 36 yaşında aynı şeyi yapmaya çalışıyorum" dedi.

"Milli Takım'dan davet gelirse cevabın ne olur?" sorusuna yanıt veren Emre Belözoğlu, "Milli davet olursa şerefle, onurla, bundan önce nasıl taşıdıysak, o formayı taşımaya devam ederiz hayırlısıyla" dedi.

Emre Belözoğlu, programın kapanışını çocukları Ömer Akif ve Zeynep ile yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler