SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Pektemek sosyal medyayı salladı

Galatasaray'a 2 gol birden atan Mustafa Pektemek Twitter'da Türkiye gündemine oturdu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finale yükselme karşılaşmasında Medipol Başakşehir'in golcüsü Mustafa Pektemek Galatasaray'a arka arkaya attığı 2 golle gecenin adamı oldu.

Karşılaşmanın 15.dakikasında ofsayt tartışmalarının yaşandığı pozisyonda Visca'nın ortasında Galatasaray kalecisi Cenk Gönen boşa çıktı. Arka direkte müsait pozisyonda kalan Mustafa Pektemek topu kafayla ağlara gönderdi.

Uzun süredir devam eden suskunluğunu bu golle bozan Mustafa Pektemek durmadı. 27.dakikada bir kez daha sahneye çıkan golcü oyuncu bu kez Doka'nın asistinde farkı 2'ye çıkararak Galatasaray'a büyük bir şok yaşattı.

[Galatasaraylıları çıldırtan karar! Emre Belözoğlu...](https://www.mynet.com/galatasaraylilari-cildirtan-karar-emre-belozoglu-106299-myspor)

Attığı 2 golün ardından twitter gündemine oturan Pektemek için sosyal medyada birbirinden ilginç yüzlerce yorum yapıldı. Sezon başında Beşiktaş'tan Başakşehir'e kiralık olarak gelen Mustafa Pektemek Galatasaray'a attığı 2 golün ardından twitter'ın gündemine oturdu.

Mehmet Batdal'ın yokluğunda Abdullah Avcı'dan forma şansı bulan milli futbolcu dünya yıldızı Adebayor'un yedek kulübesinde oturduğu maçta şov yapıncı sosyal medyada gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

İşte Mustafa Pektemek için yapılan yorumlardan bazıları:


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler