SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye'de Medipol Başakşehir mucizesi!

60 milyon Euro'luk kadro değeriyle 3 büyüklerin çok gerisinde olmasına rağmen olağanüstü bir başarı grafiği çizen Medipol Başakşehir, ligde 10 aydır yenilmiyor. Emre Belözoğlu'nun kaptanlığını yaptığı turuncu-lacivertli ekip profesyonel liglerdeki tek namağlup takım.

Emre Belözoğlu'nun kaptanlığını yaptığı Medipol Başakşehir, ligde yaklaşık 10 aydır yenilgi yüzü görmüyor. Son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında, 12 Mart'ta Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla alan turuncu-lacivertliler, ligde 283 gündür mağlup olmuyor.

Ligin 15. haftasında Trabzonspor'u 1-0 yenen Medipol Başakşehir, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı. Bu sezon oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik alan teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki İstanbul ekibi, geçtiğimiz sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de ilk yarının son maçında deplasmanda Adanaspor karşısına çıkacak. Turuncu-lacivertliler, bu karşılaşmayı da kaybetmezse, yenilmezlik unvanını yeni yıla taşıyacak.

Profesyonel Liglerin tek yenilgisiz takımı Medipol Başakşehir, takipçisi Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olmasıyla Türkiye'de profesyonel liglerin tek yenilgisiz takımı unvanının da sahibi oldu. Alt liglerde aralık ayına namağlup giren son takım olan Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekibi Sancaktepe Belediyespor da 11 Aralık'ta deplasmanda Altay'a 2-0 mağlup olarak yenilmezliğini kaybetmişti.

TFF 1. Lig'de Göztepe, Eskişehirspor ve Adana Demirspor'un üçer, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2, Kırmızı Grup'ta ikinci sırada yer alan Gümüşhanespor'un 2, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'tan Düzcespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ikişer ve 3. Grup'tan Afjet Afyonspor'un 2 yenilgisi bulunuyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler