SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gültekin Gencer’den Samuel Eto’o açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto’o’ya imza parası olarak 1,5 milyon avro ödendiği iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Antalyaspor Başkanı Gencer, yaptığı yazılı açıklamada, Eto’o gibi dünya çapında tanınan yıldız futbolcuların transferlerinde oldukça yüksek menajerlik ücretleri ve imza paralarının söz konusu olduğunu, ancak Kamerunlu yıldız futbolcunun transferinde böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Gültekin Gencer, açıklamasında şunları kaydetti:

"Antalyaspor AŞ’nin Samuel Eto’o transferinde 1,5 milyon avro imza parası ödediği şeklindeki dedikodular tamamen asılsızdır. Sameul Eto’o 3 yıllığına senelik 3 milyon avro üzerinden toplam 9 milyon avroluk bir sözleşme ile Antalyaspor’a katılmıştır. Bu transferde oyuncunun yabancı menajeri Wifred De Happi ve Türkiye hakları sahibi Özkan Doğan’a taksitler halinde toplam 1 milyon avro menajerlik ücreti ödenmiştir. Metin Korkmaz isimli menajer bu transferde herhangi bir ücret almamıştır."

"Milli takımımızda oynayan bir oyuncunun bir kulüpten başka bir kulübe transferinde 2 milyon avro imza parası kavgası yaşandığı herkesin malumudur. Samuel Eto’o ve bazı futbolcularımıza hatırı sayılır bonservis bedeli karşılığı gelen teklifler olduğunu da ayrıca hatırlatmak isteriz. Bu olası transferlerden elde edilecek katma değer yeni yönetime tüm tekliflerle beraber sunulacaktır ve ciddi bir transfer bedeli katkısı da yönetimimiz sayesinde sağlanmış olacaktır. Bu durum karşısında, Eto’o transferindeki piyasa rayicine göre az orandaki menajerlik ücretinin halen tartışılıyor olması abesle iştigaldir."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler