SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gültekin Gencer başkanlığı bırakıyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 30 Haziran'da yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Gültekin Gencer taraftarın merakla beklediği 6 Haziran'daki Ronaldinho için yapacağı transfer görüşmesini de iptal ettiğini açıkladı.

Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu üyeleriyle bugün Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. 2013 yılında kimsenin başkanlık görevine cesaret edemediği dönemde görev aldığını hatırlatan Gültekin Gencer, o yıl şanssızlıkla takımının küme düştüğünü, taraftarlarının isteğiyle yapılan kongrede başkan seçildiğini dile getirdi. Gültekin Gencer, yeni stat, dünya yıldızı ve yeni vizyon hedefiyle görev yaptıklarını belirtti.

Dünya yılldızı Samuel Eto'o transferi, yeni stat, Eto'o vakfının etkinlikleri gibi önemli işler gerçekleştirdiğini vurgulayan Başkan Gencer, şöyle devam etti:

"Çok ileriye gittik. Yönetim kurulu olarak şahsım olarak Eto'o'yu getirdik. İkinci yarı Avrupa takımı yarattık. Galatasaray, Fenerbahçe, uzun zamandır yenilmeyen Torku Konyaspor'u yendik. UEFA'ya katılmayı hedefledik. Her sene seçim ve aday var, söyleminden bıktık. Bu söylemlerin neticesi olarak dün akşam yönetim kurulu toplandık karar aldık. 30 Haziran'da genel kurula gitme kararı aldık. Kesinlikle ben ve yönetim kurulum aday olmama kararı aldı."

6 Haziran'da Ronaldinho transferi için Londra'ya gitmeyi planladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gencer, şöyle devam etti:

"Marko Marin'i söylemeyeceğim. 22 Haziran'da da üçüncü yıldız için ABD seyahatimiz olacaktı. Dün akşam itibariyle telefon açtım, iptal ettim. Ferhat Kaplan, Aissati, Ofoedu transferini bitirmeyi düşünüyoruz. Sadece teknik direktörümüz Jose Morais'in istediği kanat oyuncusu mevcuttu. Onunla ilgili talep gelir de bizim dönemimize rastlarsa gereğini yaparız. Onun dışında hiç bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Jose'nin gitmesini istediği oyuncular var. 30 Haziran'da görevi devralacak kim olursa olsun, bizden sonrakilerin hedefi en az UEFA, en az Eto'o kadar dünya yıldızlarının Antalya'ya getirilmesi olmalı. Diğer konuları stat dahil 30 Haziran'da görüşmek üzere. Kongre kararı almamın sebebini de söyledim. Söylemler üzerine kongre kararı aldık artık bıktık, seçime girmeme kararı aldık."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler