SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Samuel Eto'o aslında 39 yaşında'

Samuel Eto'nun gerçek yaşı ile ilgili Anna Barranca isimli bir kadın ilginç bir iddia ortaya attı. Barranca'nın 11 yaşındaki kızının babası olduğunu söylediği Eto'o, aslında 35 değil 39 yaşında.

Anna Barranca isimli kadın 11 yaşındaki kızının babasının Samuel Eto'o olduğunu öne sürdü, oyuncunun yaşıyla ilgili de çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'nun adı yine bir skandalla gündeme geldi. Kamerunlu futbolcu son olarak eski sevgilisi ile mahkemelik olmuş, Nathalie Koah yedi yıllık beraberliklerindeki seks sırlarını ifşa ettiği bir kitap yazmıştı. Eto'o kitabın dağıtımını durdursa da, Koah verdiği bir röportajda eski sevgilisinin sırlarını anlatmıştı.

Yıldız isim bu kez bir başka itham ile de karşı karşıya kaldı. 43 yaşındaki bir kadın, 11 yaşındaki kızıyla ortaya çıktı ve çocuğun babasının Samuel Eto'o olduğunu iddia etti. Anna Barranca, eğer çocuğu kabullenmezse, Eto'o'yu mahkemeye vermekle tehdit etti.

[Samuel Eto'o'dan Ronaldinho açıklaması](https://www.mynet.com/samuel-etoodan-ronaldinho-aciklamasi-96477-myspor)

Eto'o'nun yaşı 35 değil 39

Afrika basınına sözleri yansıyan Barranca, bir diğer önemli iddiayı daha ortaya attı. Futbolcunun ilk Avrupa'ya geldiği dönemde yaşı konusunda yanlış bildirimde bulunduğunu ifade eden kadın, "Şurası çok açık ki Avrupa'ya geldiğinde söylediğinden daha yaşlıydı. Bana göre şu an 35 değil, 39 yaşında. Samuel 1974 doğumlu, dolayısıyla 39 oluyor" dedi.

[Nathalie Koah, Eto'o'nun sex sırlarını açıkladı](https://www.mynet.com/nathalie-koah-etoonun-sex-sirlarini-acikladi-96347-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler