SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ronaldinho 16 Temmuz'da geliyor

Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da dünya yıldızları maç yapacak, Ronaldinho da sahada olacak. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar 1+1 yıllığına anlaşılması beklenen Sambacı’yı 16 Temmuz’da ilk kez izleyecek.

Eto’o transferiyle tüm dünyada ses getiren Antalyaspor, bir süper yıldızı daha renklerine bağlamaya hazırlanıyor: Ronaldinho. Uzun süredir Brezilyalı süperstar ile temas halinde olan Kırmızı Beyazlılar, görüşmelerde büyük mesafe kat etti, hatta 1+1 yıllık sözleşme için menaceriyle el sıkışıldı.

Mukaveledeki 2 madde dışında her konuda anlaşılırken, Ronaldinho’nun Antalya Arena’ya çıkacağı tarih de netleşti. Sambacı, 16 Temmuz’da Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinlikleri kapsamında sahada olacak.

Kimler gelmiyor ki...

Kırmızı-Beyazlı futbolseverler yeni 10 numaralarını ilk kez bu karşılaşmada izleyebilecek. Antalya’daki gösteri maçına Messi, Hazard, İniesta, Suarez gibi büyük isimlerin katılması bekleniyor. Organizasyonla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşüldüğü öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler