SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor’da Pirlo seferberliği

Antalyaspor, devre arası için gündemine aldığı Pirlo konusunda da son derece kararlı.

Samuel Eto’o’yu kadrosuna katıp adını Avrupa’ya duyuran Antalyaspor, devre arası için gündemine aldığı Pirlo konusunda da son derece kararlı.

Geçtiğimiz günlerde Pirlo transferindeki son durumu anlatmak için bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Gültekin Gencer, sponsorlara açık davette bulunmuştu.

Dünyaca ünlü yıldızın menaceriyle görüşme halinde olduğu öğrenilen Gencer’in 36 yaşındaki futbolcunun transferine gereken kaynağı bulmak adına yoğun mesai harcadığı konuşuluyor. Pirlo’nun, Akdeniz ekibine maliyeti yarım devre için 3 milyon Euro’yu bulacak.

GENCER AÇIKLAMIŞTI

Pirlo’nun menajeriyle görüşüp şartları öğrendiklerini söyleyen Gencer, bu transfere ilişkin bugün bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı. Gencer "Biz istersek Pirlo’yu da Gerrard’ı da transfer ederiz. Antalyaspor transferi tabu gibi gösterilen tüm yıldızları kadrosuna katacak güçte ve büyüklükte” dedi.

8 MAÇ İÇİN 2 MİLYON EURO

Halen ABD'de New York City forması giyen Andrea Pirlo için İtalya’da bir dizi görüşmelerde bulunduklarını açıklayan Gencer, “Pirlo ve menajeri ile görüşmeler yaptık. 8 maçlığına Türkiye’de oynamak için hazır olduğunu söyledi. Biz de şartlarımızı anlattık. Dünyanın en önemli yıldızları Antalyaspor’a glemeye sıcak bakıyorlar. Çünkü Antalya yönetimi olarak hayal satmıyoruz. Gerçekleri konuşuyoruz” ifadesini kullandı.

Öte yapdan Pirlo’nun menajerinin, Antalyaspor Başkanı ile görüştüğü ve 8 maç için 2 milyon Euro istediklerini ileri sürdü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler