SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eto'o şampiyonluğa en yakın takımı açıkladı

Antalyaspor'un dünyaca ünlü futbolcusu Samuel Eto'o, Türkiye liginin sürprizlerle dolu olduğunu belirterek, "Hiçbir takım kolay pes etmiyor. Kim biraz daha önde derseniz ben şu anda Beşiktaş'ı söylerim" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada attığı 10 golle ligimizin en skorer ismi olan Samuel Eto'o, Antalyaspor'a transfer olma nedenlerini ve Türkiye izlenimlerini anlattı. Yeni Yüzyıl gazetesine konuşan Kamerunlu futbolcunun açıklamaları şöyle:

YAŞLI VE DOYMUŞ DİYENLERE GOLLERİMLE CEVAP VERİYORUM!

"Türkiye hakkında hep güzel şeyler duyuyordum. Geldiğimde de bunların ne kadar doğru olduğunu gördüm. Hangi şehire giderseniz gidin futbol tutkusunu görebiliyorsunuz. Belki ben gelmeden önce bazıları hakkımda yaşlı veya doymuş biri olduğumu düşünüyordu ama bunlara cevabı attığım gollerle veriyorum. Kendime güveniyorum, oyunun içerisinde maksimumu veriyorum. Kimse ümitlenmesin bu sezon gol kralı benim.

[Eto'o'nun büyük pişmanlığı](https://www.mynet.com/etoonun-buyuk-pismanligi-89328-myspor)

TÜRKİYE'DE HİÇBİR TAKIM KOLAY PES ETMİYOR

Ligin favorisini söylemek için erken. Daha önümüzde birçok maç var. Türkiye ligi çok kaliteli. Sürpriz sonuçlar ortaya çıkıyor. Bakın biz bitti denilen maçı eşitledik ve Galatasaray’dan puan aldık. Hiçbir takım kolay pes etmiyor. Futbolun güzelliği de bu. Kim biraz daha önde derseniz ben şu anda Beşiktaş'ı söylerim.

[Eto'o'dan 14 puan!](https://www.mynet.com/etoodan-14-puan-89382-myspor)

WESLEY’LE BULUŞMAK GÜZEL

Wesley’le tekrar buluşmak güzel oldu. Onu gördüğüme çok sevindim. Inter günlerimiz başarılarla geçmişti. O dünyanın en iyi oyuncularından biri. Galatasaray taraftarının onu bu kadar çok sevmesi normal çünkü o karakteri, kariyeri ve futboluyla bunu hak ediyor.

GALATASARAY TARAFTARI BENİ ŞAŞIRTTI

Galatasaray maçında daha zor bir atmosfer bekliyordum. Fazla seyirci olmadığını görünce şaşırdım. Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntıları iyi kullandık. Türkiye ligi Avrupa futbolunda iyi izlenimler bırakıyor. Birçok tanınmış oyuncu burayı tercih ediyor. Kalite üst seviyede. Ben birçok isime olumlu referans veriyorum."

[Samuel Eto'o'dan Beşiktaş itirafı](https://www.mynet.com/samuel-etoodan-besiktas-itirafi-89126-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler