SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyasporlu genç futbolcu yoğun bakımda

Antalyaspor’un alt yapı futbol takımında oynayan 17 yaşındaki Halil Fidan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Antalyaspor bir taraftan Spor Toto Süper Lig’e yeniden yükselmenin sevincini yaşarken, bir taraftan da alt yapı takımında forma giyen 17 yaşındaki futbolcusunun yoğun bakıma alınmasının üzüntüsünü yaşıyor. Halil Fidan geçtiğimiz akşam saat 17.00 sırlarında Meltem Bulvarı üzerinde yürüdüğü sırada bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Yere yığılan genç futbolcuyu gören çevredekiler 112 acil servis ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından 17 yaşındaki Halil Fidan’ın beyin kanaması geçirdiği belirlenerek, Özel Yaşam Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen 17 yaşındaki genç futbolcu Halil Fidan'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediliyor.

SEVENLERİNDEN DESTEK

Olayı haber alan sevdikleri ve takım arkadaşları genç futbolcunun Facebook hesabı üzerinden destek verdiler. Genç futbolcunun arkadaşlarından bazıları sosyal medyadan, "Orada yatmak sana yakışmıyor, kalk ve ne kadar güçlü olduğunu herkese göster. O kadar parlak bir dönem seni bekliyor ki bırakıp gitmek sana yakışma kardeşim. Sen güçlüsün ve Allah’ın izniyle bugünleri atlatacaksın", "Döneceğiz o eski günlere sen hele bir uyanmaya gayret et kardeşim. Seni dört gözle bekliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle, kurtul şu yoğun bakımdan" şeklinde mesajlar paylaştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler