SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Semih Şentürk Fenerbahçe'ye karşı oynayacak mı?

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, açıklamalarda bulundu. Gencer, teknik heyetin onay vermesi halinde Semih Şentürk'ün Fenerbahçe'ye karşı forma giyeceğini söyledi.

Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet ettikten sonra Medical Park Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk’ün bu hafta sonunda eski takımına karşı forma giyip giymeyeceği büyük merak konusu...

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik heyetin onay vermesi halinde Semih Şentürk'ün Fenerbahçe maçında oynayacağını söyledi.

Gencer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Semih’in geçen haftadan bir sakatlığı vardı, sağlık ekibimizin raporu çok önemli. Bu rapor doğrultusunda teknik heyetimiz 'Semih'i oynatacağım' derse, kaptanımız pazar günkü Fenerbahçe maçında sahaya çıkar, bunu çok net olarak belirtmek isterim" diye konuştu.

Başkan Gültekin Gencer, Fenerbahçe camiasının da Semih’i sahada görmek isteyeceğini tahmin ettiğini belirterek, "O formaya yıllarca emek vermiş kaptanlarını, yine başka bir takımın kaptanı olarak izlemek isteyecekler ve sevgi gösterisinde bulunacaklardır" dedi. (Ntvspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler