SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eyong Enoh Antalyaspor'da

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ajax'tan görüşmelerde bulunduğu Eyong Enoh ile anlaştı.

Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer'in Ajax ile görüşmelerde bulunduğu Eyong Enoh Antalyaspor ile anlaştı. Resmi Twitter hesabından transferi duyuran Gültekin Gencer Enoh artık Antalyaspor'da diyerek müjdeyi verdi.

27 yaşındaki Kamerunlu defansif orta saha oyuncusu, Ajax forması ile bu sezon 7 maçta forma giydi.

TRANSFERİ TWİTTER'DAN DUYURDU

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in Ajax'tan ile görüşmelerde bulunduğu Eyong Enoh ile anlaştı. Resmi Twitter hesabından transferi duyuran Gültekin Gencer Enoh artık Antalyaspor'da diyerek müjdeyi verdi.

Medical Park Antalyaspor, Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Kamerun Milli Takım oyuncularından Eyong Enoh’u renklerine bağladı. Kamerunlu orta saha oyuncu ile 2,5+1 yıl opsiyonlu olarak anlaşma sağlandı.

EYONG ENOJ ANTALYASPOR’DA
Medical Park Antalyaspor Semih Şentürk ve Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’ten sonra Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Enoh ile 2,5+1 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kamerun milli takımı adına 32 maça çıkarken 2 gol kaydetti. 2013-2014 yılında Ajax takımı adına 9 maça çıkan Eyong Enoh bu maçlarda 3 sarı, bir de kırmızı kart gördü.

"CANER ARICI’YI DEVRE ARASINDA KADROMUZA KATMAK İSTİYORUZ" Kırmızı-beyazlıların Başkanı Gültekin Gencer, Eyong’un transferinin takımları adına hayırlı olmasını vurgulayarak, "Kendisiyle 2,5+1 yıllık anlaşma sağladık. Oyuncu Pazar günü takım kampına katılacak. Anlaşma sağladığımız oyuncularla Salı günü toplu sözleşme imzalayacağız. Balıkesirspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Caner Arıcı’yı şimdiden kadromuza katmak istiyoruz. Kulübüyle bonservis sorununu çözmeye çalışıyoruz. Eğer sorunu çözersek bu oyuncuyu da devre arasında takıma kazandırmak amacındayız. Olmazsa sezon sonu bonservis bedeli ödemeden kadromuza katacağız. Haber beklediğimiz Galatasaraylı Dany konusunda da menajerinin kendilerine henüz Karabüksporla anlaştıklarına dair bir şey söylemedi. İbrahim Öztürk, Dany ve Yobo bize bugün son kararlarını iletecekler” dedi.

EYONG ENOH'UN KARİYERİ

İşte Eyong Enoh


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler