SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıza Çalımbay’dan tepki!

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski takımı Kasımpaşa'nın yöneticisi Hilmi Öksüz'ün sert açıklamalarına aynı sertlikle karşılık verdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor’da Özgür Sancar’a açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz’ün yaptığı “Rıza Çalımbay kendisini çok daha önceden Antalyaspor’a pazarlıyordu” açıklamalardan dolayı dava açacağını dile getirdi.

[Hilmi Öksüz'den Rıza Çalımbay'a sert sözler](https://www.mynet.com/hilmi-oksuzden-riza-calimbaya-sert-sozler-102374-myspor)

Rıza Çalımbay, “Yapılan açıklama cahilce ve mesnetsizce ve gerçeği yansıtmamaktadır. Beni Kasımpaşa’ya istedikleri zaman da o anki çalıştırdığım hiçbir takımı satmadım ve sözleşmem neyi gerektiriyorsa onu yaptım. Bu ithamlar çirkin ve gerçek dışıdır.
Ben Kasımpaşa’nın başındayken bu kadar hakem hatalarına rağmen biz Avrupa kupalarını zorladık. Şimdi en oldu da böyle bir dönüş oldu! Bana değil Kasımpaşa’ya değil, Antalyaspor’a yazık. Gerekli her türlü hukuki mücadeleyi başlatacağım” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler