SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Drogba'dan çılgın parti!

Kiraladığı yatında özel partiler veren Didier Drogba'nın, diskotekte ise sadece bir gecede 3 bin euro harcadığı, kendisiyle aynı yerde tatil yapan birçok yıldızın pabucunu dama attığı belirtildi.

Dünya Kupası macerasına erken nokta koyan Didier Drogba gününü gün etmekle meşgul. Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından henüz yeni takımı belli olmayan Fildişi Sahilli futbolcu, yeni sezon öncesinde İspanya'da zaman geçiriyor.

Endülüs eyaleti içerisinde yer alan, Akdeniz'e kıyısı bulunan Marbella kentinde bulunan yıldız oyuncu, burada paraya para demiyor. Yerel basının bildirdiğine göre Drogba'nın elindeki para burada su gibi akarken, Olivia Valere isimli diskoda sadece bir gecede 3 bin euro harcadığı ortaya çıktı. Paranın çoğunun Fransız şampanyaları ve ile çeşitli likörlere gittiği bildirildi.  

Bölgede ayrıca bir villa ile lüks bir yat kiraladığı belirtilen Didier Drogba'nın, bu yat üzerinde özel partiler vererek dostlarını ağırladığı ifade edildi. Real Madridli Gareth Bale ve Luka Modric, Juventuslu Carlos Tevez gibi isimlerin de aynı kentte oldukları ancak oldukça sakin bir tatil geçirdikleri, Drogba'nın geçirdiği çılgın tatil ile herkesin pabucunu dama attığı vurgulandı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler