SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan Bayrampaşa'da

Arda Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'te forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

Arda Turan, 30 Mart'ta yeniden Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilen Atila Aydıner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Aydıner ve Arda Turan futbol üzerine sohbet etti.

İspanya'da oynadığı Atletico Madrid'in şampiyon olmasından dolayı Arda Turan'ı tebrik eden Başkan Aydıner, "Arda kardeşimiz ilçemizi ve ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil ediyor. Bizleri gururlandırıyor. Bayrampaşa'mızdan yeni Arda Turan'lar çıkarmak için Arda Turan Spor Tesisi'ni gençlerimizin hizmetine sunduk." dedi.

Arda Turan da yeniden Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Atila Aydıner'i tebrik etti ve yeni dönemde başarılar diledi. Arda Turan, Bayrampaşa şeref defterine ‘Sayın Başkanım, doğduğum topraklara yaptığınız hizmetlerden dolayı minnettarım. Her zaman ülkemize ve Bayrampaşa'ya hizmet etmek dileğiyle' yazdı.

Ziyaretin sonunda Başkan Aydıner, Arda Turan'a kahve takımı hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler