SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Türüç'ten transfer açıklaması: Ocak ayında ne olur bilemeyiz

Kayserispor forması giyen Deniz Türüç, Süper Lig'deki başarılı performansları hakkında konuştu. Deniz Türüç, ayrıca hakkında çıkan Galatasaray'a transfer olacağı haberlerine de açıklık getirdi.

İşte Deniz Türüç'ün Radyospor'a yaptığı açıklamalar: "İlk başlarda puan aldıktan sonra diğer maçlara daha rahat çıkıyorsun. Stres yaşamıyorsun. Son yıllarda yaşadıklarımızı yaşamıyoruz. Kayserispor’u iyi yerlerde görmek istiyoruz. Yönetim değişti ve çok iyi işler yaptılar. Takımı aile ortamına sokmak istedik. Akşam yemeklerini aile gibi birlikte yiyoruz. Bir aile ortamı yakalamaya çalışıyoruz. Bu da gerçekçi olmak gerekirse sahaya yansıyor. Bu başarıda önemli bir etken. Sevdiğin bir hoca, sevdiğin bir arkadaşın olursa onun için ölürsün.

"SUMUDICA'DAN ÇOK MEMNUNUZ"
Hocamız gerçekten çok iyi bir hoca. Aynı zamanda çok iyi bir insan. Bizden biri. Bizim yanımıza geliyor, her şeyi paylaşıyor. Hocamızdan çok memnunuz. Hocamız da bir yere gelmenin değil, orada kalmanın zor olduğunu söylüyor. Takımı iyi bir yerde tutmak istiyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz.

PERFORMANSI HAKKINDA...
Ben kendimi iyi hissediyorum. Burada mutluyum. Performans anlamında böyle. Tabii gol ve asist yapınca güzel şeyler okuyorsun. Fakat ben buna önem vermiyorum. Geçen sene 11 gol 11 asistle oynadım. Herkesin beklentileri çok yüksek. Kaçırdığım penaltılar, direkten dönen toplarım var. Daha geniş bakmak lazım. İyi oynadığımı düşünüyorum. Her zaman bu skora yansımıyor. Önemli olan Kayserispor’un başarısı.

"FENERBAHÇE'YE KARŞI KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ"
Fenerbahçe’nin kaç puanda olduğu önemli değil. Deplasmana gidiyoruz. Deplasman maçları zordur. Geri çekilip kontradan gol atmak gibi bir fikrimiz yok. Gidip oyunumuzu oynayacağız. Puan ya da puanlarla dönmeyi amaçlıyoruz. Kendi futbolumuzu oynayacağız. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanları her zaman zordur. Biz geri çekilip kontra atakla gol ararsak zorlanırız. Biz galibiyet için gidiyoruz. İyi performans göstermek istiyoruz. Galatasaray maçını hatırlayın. Büyük takımlara karşı savaşarak iyi sonuçlar aldık.

GALATASARAY'A TRANSFER OLACAK MI?
Biraz gol attım, genç bir oyuncuyum. Galatasaray ya da başka bir takımla ilgili transfer haberleri elbette çıkar. İyi oynadıktan sonra kulüpler arar, eder. Ama ben Kayserispor’a odaklandım. Bu işleri menajerim hallediyor. Bir haber olursa zaten bana gelir. Önceliğim Kayserispor’da başarılı olmak. Bir tercih yaptım ve burada kaldım. Futbolda her şey olabilir. Şu an için transfere kafa yormuyorum. Ocak ayında ne olur bilemeyiz. Biri gelip 10-15 milyon Euro verse her türlü gideceksin. O açıdan futbolda her şey olur diyorum.

"BAŞKANIMIZ EROL BEDİR BİZDEN BİRİ"
Başkan ile aramız çok iyi. Sık sık görüşüyoruz. Başkanın kardeşiyle de aynı şekilde. Başkan bize mesafe koymuyor. Bizden biri gibi oluyor. Bir aile ortamı var. Mücadele önemli. Başkanımız da çok iyi birisi. Kendisiyle de sürekli konuşuyoruz. Aramız kendisiyle çok iyi."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler