SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erol Bedir: 'Sabri Sarıoğlu'yla sorun maddiyat değil, prensipler'

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu'yla en ciddi ilgilenen kulüp Kayserispor olmuştu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Erol Bedir, bayramdan sonra bir görüşme daha gerçekleştireceklerini ve prensiplerde yaşanan sorunları ortadan kaldırarak tecrübeli oyuncuyla sözleşme imzalamak istediklerini açıkladı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Başkan Bedir'in röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"4-5 transfer daha yapmak istiyoruz"

Balon ile anlaşma sağlayamadık. Ön görüşme sağladık. Fakat kendisi tercihini Azerbaycan'dan yana kullandı. Toplamda 9 transferimiz olacak, 5 yabancı 4 yerli olarak. Meleg, Boldrin, Silviu Lung, Badji, Ziya, Oğuzhan Berber ve Atilla'yı transfer ettik. 4-5 tane daha oyuncu transfer etmek istiyoruz. Elimizi çabuk tutup bu oyuncuları kampa yetiştireceğiz. Geçen sezonun iskelet kadrosunun üzerine transferler yapıyoruz. Sabretmek lazım. Doğru ya da yanlış yaptığımızı sezon içerisinde göreceğiz

"Erken yol aldık"

Endişe bir yandan var, bir yandan yok. Bu yenileme elimizde olan bir yenileme değil. Devre arasında aldığımız 10 oyuncu kamp görmemiş ya da takımlarında sıkıntılı olan arkadaşlarımızdı. Onlardan oluşan boşluktan dolayı transfer sayımız arttı. Erken yol aldığımızı düşünüyorum, bizim kadar hareketli olan kulüp göremiyoruz. 28 Haziran'daki çalışmalarımıza tam kadro başlarız diye düşünüyorum. Hazırlık kampında oynayacağımız maçlarla birlikte takım oturur diye düşünüyorum.

Sabri Sarıoğlu ne zaman imza atacak?

Sabri ile görüşmeler var. Sabri'nin menajeri Perşembe günü Kayseri'ye geldi. Bayramdan sonra Çarşamba günü menajeriyle tekrar görüşülecek. Pürüzler ortadan kalkarsa anlaşma sağlanacaktır. Biz Sabri'nin bizim takımda oynamasını istiyoruz. Sabri'ye ilk kapısını açan kulübüz. Menajerin de görüştüğü tek kulüp biziz sanırım. Esas konunun maddiyattan ziyade prensipler olduğunu düşünüyorum. İstanbul dışında yaşayacak olması. Biz Sabri ve ailesini Kayseri'de misafir etmekten şeref duyarız. Umut Bulut bizim kaptanımız, her şeyimiz. Sabri gündeme gelince Sabri'yi en iyi tanıyanlardan biri Umut'un da fikrini aldık. O da Sabri'den faydalanabileceğimizi ifade etti. İlk kontağı Umut sağladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler