SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ryan Donk'un Van Persie şaşkınlığı! İnanamadı...

Kasımpaşa’nın Hollandalı yıldızı Ryan Donk, Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Donk, “Geçen sezondan olumlu olarak çıkarabileceğimiz tek ders; hala Süper Lig’de olmamız. Geçen sezon gereken mücadeleyi gösteremedik. Çok fazla gol yememiz takımın genel sorunuydu” dedi.

"SHOTA ARVELADZE, BİZDEN..."

Sürekli yaşanan teknik adam değişikliğine de vurgu yapan Hollandalı, şöyle konuştu: “Son 6 ayda 4. hocamız ile çalışıyoruz. Rıza Hoca’nın oyun anlayışı ve istediklerine adapte olmaya çalışıyoruz. Her şey zamanla oturacak. Herkesin kendi hedefini koyması lazım. Takımdaki arkadaşlık ve dostluk şu an çok iyi. Lig başlamadan her şeyiyle tam bir takım olacağız. Yapılan takviyelerle dört dörtlük olmak için çalışacağız. Shota bizden yaratıcı bir futbol istiyordu. Şu anki hocamız baskı kuran bir oyun istiyor. Rakibe boş alan vermememiz lazım. Bu sezon az gol yiyen bir ekip olacağız. Ben de elimden geleni yapacağım. Hem ön liberoda hem de stoperde bana verilen görevi yerine getireceğim” dedi.

"VAN PERSİE'YE ÇOK ŞAŞIRDIM"

Hollandalı, F.Bahçe’ye imza atan vatandaşı Robin van Persie’nin transferine çok şaşırdığını söyledi. Donk, “Van Persie’nin F.Bahçe’ye gelmesi beni çok şaşırttı. Sürpriz bir transfer oldu. F.Bahçe, bence Avrupa’nın ofansif gücü en yüksek ekiplerinden biri” dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler