SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gururlu olduklarını gösterdiler'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 5-3 yendikleri maçta oyuncularının gururlarını sahaya yansıttıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Özen, Bursaspor'a sezonun ilk yarısında 5-1 yenildiklerini hatırlatarak, şunları dile getirdi:

"Oyuncularımın buna reaksiyonu oldu. Maçtan önce de oyunculardan bunu talep ettik. Gururlu oyuncular olduklarını gösterdiler. Hafta içinde çalıştığımız şeylerle örtüşmeyen bir skor ortaya çıktı. Yediğimiz gollerin sayısı daha az olmalı. Bardağın boş tarafı bu. Dolu tarafı ise 8-9 net pozisyonumuz var ve 5 gol attık. İlhan, Sancak, Castro, Tunay çok iyiydi. Veysel Sarı harika oynadı. Eren'in golle dönüşü çok önemliydi. Gururlu oyuncularım bugün bu özelliklerini gösterdi."

*SÜPER LİG'DE ÇILGIN MAÇ! TAM 8 GOL

Kardemir Karabükspor'un Çaykur Rizespor'u yenmesiyle kendilerini güvenli bölgede hissedemediklerini aktaran Önder Özen, "Daha 5 maç var. Ne zaman matematiksel olarak kötü bir şey olmayacağını düşüneceğiz, o zaman rahatlarız" dedi.

Son iki haftada alınan galibiyetler ve takımın çıkışa geçmesiyle ilgili gelen bir soruya Özen, "Önceki hocaların hakkını yiyemem. 'Biz geldik, mucize yaptık' diyemeyiz. Oyuncularım gururlu insanlar. Soyunma odasında, ben söylemeden kendi aralarında 'planladığımız her şey gol yiyene kadar olmasın. Gol yedikten sonra da devam edelim' diye konuştular. Onlar da sorunun farkında. Oyuncularımın davaya sahip çıkıyor olması çok değerliydi" cevabını verdi.

Adem Büyük'ün 18 kişilik maç kadrosuna alınmamasıyla ilgili Özen, "Sakatlığı yoktu. Geçen hafta cezalıydı ve Malki iyi oynamıştı. Kulübede de Eren vardı. İyi oynadığı bir maçtan sonra Malki'yle devam ettik. Kulübeye bir santrfor alacaktık ve Eren'i tercih ettim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kasımpaşa'da Bursaspor maçında sarı kart gören Ryan Babel cezalı duruma düştü. Babel, takımının haftaya Eskişehirspor'la oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler