SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önder Özen: Kırık dökük bir Kasımpaşa izledik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, Beşiktaş maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 5-1 kaybeden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Önder Özen, önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Lacivert-Beyazlılar'ın hocası, "Takımda mevcut sorunlar var. Daha evvelki maçlarda gördüğümüz, bugün de devam eden manzara ortada. Çabuk kırılan, duygu dalgalanmaları yaşayan bir ekibiz. Gelir gelmez kulüpteki tüm ekiplerden raporlar aldık. Bu maçta da o raporlarıı doğrular nitelikte bir sonuç ortaya çıktı. Beşiktaş hareketli, kaleye çabuk giderek sonuç almaya çalışan bir takım. Biz biraz daha birleşik oynamaya çalıştık. Fakat hemen bir şeyleri değiştiremezsiniz. En azından benden bunu bekleyemezsiniz" şeklinde konuştu.

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122528/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-besiktas-macindan-kareler-154558-myspor)

'Çok erken gol yedik'

Maçın ilk yarısında oynadıkları futboldan memnun olduğunu dile getiren Özen, "Çok erken gol yedik. İlk devre sonunda skor olarak mutlu değildim ama oyun anlamında tatmin olmuştum. Takımım pozisyon vermedi. Hücumdan savunmaya, savunmadan hücuma geçişte istediğimizi yaptı. Motta acayip bir gol kaydetti. Ardından kırmızı kart gördük. Kırık dökük bir Kasımpaşa izledik. Bu maçın hikayesi de sezonun geri kalanı gibi. Biz bunu nasl değiştirebiliriz ona bakacağız" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler