SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Shota'dan ilginç yorum!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Beşiktaş maçının ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından, çok konuşulan Jose Sosa'nın pozisyonu hakkında ilginç bir yorum yaptı.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş-Kasımpaşa maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121701/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-kasimpasa-macindan-kareler-153957-myspor)

BEŞİKTAŞ 2 - 0 KASIMPAŞA CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Shota Arveladze Arveladze'nin maç sonu yaptığı ilk açıklamalar şu şekilde:

"Bu son haftalarda bu kadar tempolu bir maç hatırlamıyorum. İki takıma son 10 dakika hariç ayakta kaldı. Tabii biraz da iki üç defa kolay top kaybedince, kontraatak da yiyorsun, doğal. İlk yarıda pozisyonumuz vardı. Çok kötü goller yedik. Zamanlama da önemli. Pozisyon yakalıyoruz, hamleler yapabilirsin. 2-0'dan sonra zor oluyor her şey. Zor maç tabii. Beşiktaş biraz daha iyiydi yani."

"İlk pozisyon daha penaltıydı"

"Bence çok net pozisyonlar var. Maç başında da var, sonda da var. İkinci devre karşı karşıya yok ama son vuruş yapabilsek, vardı yani pozisyon. 10 sene boyunca hakemlik yapmış, buna ilk defa penaltı çalınıyor. İlk pozisyona penaltı vermeyince ikincisine kolay çalıyor. İlki daha bir penaltıydı tabi, penaltıydı. Fakat, yüzüne vurduysa penaltı tabii. Mert'i de tebrik etmek lazım. 19 yaşında, ilk Süper Lig maçı. Hata yapacak tabii."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler