SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şota: "Futboldan dolayı mutlu değilim"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Bursaspor karşısındaki puan kaybının ardından konuştu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Gürcü teknik adam, "Bizim için zor maçtı. Sonuç iyi olmadı. Aldığımız sonuçtan dolayı çok üzgünüm. Kaybedilen puan her zaman değerlidir ama gösterdiğimiz kötü futbola daha çok üzüldüm. Futboldan dolayı mutlu değilim" dedi.

Lacivert-beyazlı futbolcu Ryan Babel ise ilk devre kötü bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayarak, "İkinci yarıda dengeyi kurduk. Sonuç olarak berabere kaldık. Bence o kadar da kötü bir sonuç değil" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson da müsabakayı kazanmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

BURSASPOR TEKNİK SORUMLUSU ŞENGÜL: "1 PUAN, LİGDE TUTUNMAMIZ VE UEFA AVRUPA LİGİ HEDEFİ AÇISINDAN BİZE BİR ÜMİT OLDU"

Bursaspor'da teknik direktör İrfan Buz'un yerine basın toplantısına katılan teknik sorumlu Ümit Şengül ise, Kasımpaşa maçının ligdeki hayati maçlardan birisi olarak gördüklerini vurgulayarak, "Aldığımız 1 puan ligde tutunmamız ve UEFA Avrupa Ligi hedefi açısından bize bir ümit oldu" ifadelerini kullandı.

Şengül, "Maçın ilk yarısında pozitif bir oyun ortaya koyduk ve sayısız gol pozisyonu ürettik ama gol atmakta zorlandık. İlk yarı oyunun tamamına hakimdik. İkinci yarıda rakibin baskıyı artırmasıyla bocaladık. Duran toptan golü yedikten sonra pozisyonlar bulduk. Bu maçı geride bırakıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Galatasaray karşılaşmasında alacağımız galibiyet veya beraberlikle adımızı finale yazdırmak istiyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlı futbolcu Renato Caja da "Önemsediğimiz bir karşılaşmaydı. İyi de başladık, pozisyonlar bulduk. Devre arasına girdiğimizde istediğimiz sonuca yakın olduğumuzu hissediyorduk fakat ikinci yarıda aynı ritmi devam ettiremedik. Mutsuz olarak burada vakit kaybedemeyiz. Elimizden geleni yaparak, önümüzdeki maçlarda en iyi performansımızı vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandıdiye konuştu.

Bursasporlu oyuncu Yasin Pehlivan da ilk yarı çok iyi oynadıklarını dile getirerek, "İkinci yarıda o kadar iyi değildik ama yine de rakibimizden daha fazla gol pozisyonuna girdik. Kasımpaşa, pozisyona giremeden, duran toptan bir gol attı ve maç 1-1 bitti, üzgünüz. Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası'nda
oynayacağımız Galatasaray maçı var. O maçı kazanarak, finale çıkmak istiyoruz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler