SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Kadıköy'de yöneticimizi dövdüler"

TFF'nin kararları yüzünden tesislerini Milli Takım'a kapattıklarını söyleyen Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz'den tartışılacak bir açıklama daha geldi: Kadıköy'de yöneticimizi dövdüler.

Kasımpaşa, Fenerbahçeli Emre ve Volkan Demirel’in muhtemelen Milli Takım’ın İsveç maçı kadrosunda olacakları için tesislerini Milli Takım’a açmama kararı aldı.TFF’nin Kemerburgaz’daki Kasımpaşa Tesislerini, Milli Takım’ın İsveç maçı için talep etmesi Kasımpaşa Yönetimi tarafından reddedildi. Gerekçesiyse Fenerbahçeli Emre ve Volkan Demirel. Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif’e katılan Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, “Bizim yedek kulübemize ağza alınmayacak küfür eden adamlara TFF ceza vermedi. Milli Takım’ın başımızın üstünde yeri var ama bu iki futbolcu kadroda olacakları için reddettik” dedi.

TFF’nin aldığı kararları skandal olarak niteleyen Öksüz, federasyonun adalet dağıtmadığını, her konuyu işine geldiği gibi yorumladığını öne sürerek, “bizim yöneticimiz Saraçoğlun’da dövüldü ama cezayı yine o aldı. Bu TFF’ye kapımızı açmayız” dedi.

“HEM DAYAK YEDİ HEM CEZA ALDI”
Hilmi Öksüz, “Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadığımız maçta VIP tribününde İcra Kurulu üyemiz Mustafa Topal’a saldırdılar ve dövdüler. Ve bu TFF mağdur olan Mustafa Topal’a 15 gün ceza verdi” dedi.
Bu arada TFF Disiplin Kurulu aynı hafta Fenerbahçe A.Ş.’den Ali Bozan’a da rakip takım görevlisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler