SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Vural: İçine edeyim bu oyunun

Beşiktaş'a konuk olan ve son dakika golüyle mağlup olan Kardemir Karabükspor'da Yılmaz Vural maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a konuk olan ve son dakika golüyle mağlup olan Yılmaz Vural'dan hakeme tepki geldi. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural şunları kaydetti;

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Karabükspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122637/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-karabukspor-macindan-kareler-154587-myspor)

"Bir emek veriliyor tabii. En azından maçı berabere bitirsek iyi olurdu. Beşiktaş'ı kutluyorum. Son sıralardaki bir takım ve liderlik mücadelesi eden takım kafa kafaya oynadı. Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma... Türkiye liginde hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik. 90+1'de 4'e 1 yakaladığımız pozisyonda yorgunluktan dolayı pası aktaramadı Hakan. Atsa işte maçı bize getirirdi. Böyle küçük detaylar bizim aleyhimize oluyor. Gole bakıyoruz döndü ortayı açtı kafayı vurdu gol oldu. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun. Tamamen şansa dayalı bir gol."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler