SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Vural futbolcularını uyardı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, futbolcularını uyardı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Herkes bizim istediklerimizi yapmak zorunda” dedi.

Kaliteli bir takıma sahip olduklarını söyleyen tecrübeli hoca, ligde kalmak için kalan 12 haftada 7 galibiyet almaları gerektiğini belirtti.

"İtirazdan dolayı kart gören oyuncu beni başına bela eder"

Antrenmanda Viola ile yaşadığı tartışma üzeriden futbolculara göndermede bulunan Tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

"İtirazdan dolayı kart gören oyuncu beni başına bela eder. Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Herkes bizim istediklerimizi yapmak zorunda. Oyuncu iki saatlik çalışma içinde bizi dinlemek, istediklerimizi yapmak zorunda. Olumsuzlukta ben gidiyorsam burada benim dediğim olacak, senin değil. Sonuç olarak sorumluluk bende. Hiçbir oyuncu gitti mi buradan."

Kulüp binasında gazetecilerle buluşan Yılmaz Vural, Trabzonspor maçını kaybetmelerine rağmen oyuncuların güvenini kazandığını söyledi.

"Kalan maçlarımızdan 7 galibiyet almamız lazım"

Vural kümede kalma yolunda ise zor bir dönemin kendilerini beklediğini ancak oyuncularına güvendiğini belirtti.

Yılmaz Vural, "Kolay değil. İstatistikler ortada. 21 maçta 4 maç kazanmış takım var. Kalan maçlarımızdan 7 galibiyet almamız lazım. Bunu başaracak kalite var takımda. Kardemir Karabükspor´un bulunduğu durum, hak ettiği durum değil. Oynadığı oyuna bakan herkes bu takımın ligde kalması gerektiğini bize iletiyor" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler