SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yevhen Seleznov: Galatasaray'dan teklif aldım

İsmi Galatasaray ile anılan Karabükspor'un golcüsü Yevhen Seleznov, transferiyle ilgili konuştu. Seleznov, transferin son günü Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un kendisini aradığını söyledi.

Rus basınına demeç veren Seleznov, "Galatasaray mı? Görüyorsunuz ki buradayım. Ne diyebilirim ki? Yazın olayla farklıydı. Yaşananlar, birçok şartın bir araya gelmesiyle gerçekleşti. Tudor ile konuştum transferin son günü. Beni kendisi aradı. Şu anda böyle, hayat devam ediyor. Çalışmaya ve ara transfer dönemini beklemeye devam edeceğim. Türkiye'ye gittiğimde, menajerler evime geldi. Hangi takım ya da ne kadar maaş vereceklerini umursamadım. Sadece sorduğum soru; "Oynayacak mıyım?" oldu" ifadelerini kullandı.

"RUSÇA KONUŞUNCA NEDEN ANLAMADIKLARINI ANLAMIYORUM"
Arkadaşları ile Rusça konuştuğu zamanlarda anlaşılmadığını belirten golcü oyuncu, "Türkiye'de Rusça ve İngilizce konuşuyorum. Bazen İngilizce konuşmayı unutup, Rusça konuşuyorum. Beni anlamıyorlar. Ben de 'Beni neden anlamıyorsunuz?' diyorum. Beni nasıl anlamadıklarını anlamıyorum" diyerek esprili bir cevap verdi.

Bu sezon Karabükspor formasıyla Süper Lig'de 5 maçta 186 dakika süre alan Seleznyov, sadece Galatasaray'a karşı ağları sarstı. (Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler