SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Frank de Boer Inter'e doğru!

Vitor Pereira'yı göndermek isteyen Fenerbahçe'nin teknik adamlar listesinde yer alan Frank de Boer, Inter'le her konuda anlaşırken, Milano ekibi de Roberto Mancini'yle yolların resmen ayrıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta hazırlık maçında Tottenham'a 6-1 kaybeden Inter'de bu mağubiyetin faturası teknik direktör Roberto Mancini'ye kesildi. Inter, tecrübeli teknik adamla yolların resmen açıklandığını açıkladı.

Suyu ısınmıştı!

Uzun zamandır kulüpten gönderileceği belirtilen İtalyan teknik adamın yerine geçtiğimiz sezon da birçok isim gündeme gelmiş ancak Mancini, takımda kalmayı başarmıştı.

Suyu zaten ısınmış olan Mancini'nin 6-1'lik Tottenham mağlubiyetinden sonra bileti kesildi. Endonezyalı başkan EricThoir, kulübün Çinli ortaklarını ikna etti ve tetiği çekti.

Caner ve Melo'ya yeni hoca...

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan Inter'e Mancini'nin isteğiyle transfer olan Felipe Melo da, Sarı Kırmızılılar'da olduğu gibi yine hocasıyla ayrı düştü. Yine İtalyan teknik adamın isteğiyle Inter'e giden Caner Erkin de kendisini yeni hocasına kanıtlamak zorunda kalacak.

Frank de Boer yola çıktı

Inter'in sportif direktörü Piero Ausilio da, haftasonu Ajax'tan ayrılan De Boer ile Hollanda'da görüştü ve Amsterdam ekibiyle geçirdiği 6 senede 4 lig şampiyonluğu kazanan 46 yaşındaki teknik adamla her konuda anlaştı.

Genç teknik adam, Milano'ya doğru yola çıktığı anlarda Amsterdam Havalimanı'nda görüntülendi. Tarafların bu haftaiçinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler